Zwangerschapsmassage
Veranderingen Gedurende een zwangerschap verandert er veel. Je lichaam wordt groter en zwaarder en je moet een nieuwe manier vinden het in balans te houden. Organen komen in de verdrukking omdat het kind nu eenmaal niet alleen naar voren groeit, benen en rug gaan protesteren en slapen gaat vaak minder makkelijk. Op straat word je zomaar aangesproken en plotseling zitten wildvreemden met hun handen aan je buik. Dan zijn er nog de regeldingetjes, de zorgen over het vinden van een kinderdagverblijf, de naderende bevalling en of al dat extra gewicht wel weer verdwijnt… Uitgerust lichaam Een zwangerschapsperiode is doorgaans een geweldige tijd, waarin je trots op je lichaam kunt zijn dat zo sterk en gezond is dat er een nieuw mensje in kan groeien. Maar al die veranderingen kunnen ook voor stress zorgen, en voor verschillende vormen van lichamelijk ongemak. Ben je 3 maanden of meer zwanger dan kan een professionele massage je veel goed doen. Je geest ontspant zich en drukke gedachtes verdwijnen naar de achtergrond. Je lichaam voelt na afloop een stuk beter; soepeler, energieker en minder pijnlijk. Het voelt weer als jouw eigen lichaam. Speciale massagetafel Mijn massagetafel heeft aangepaste uitsparingen waardoor je – tot circa 8 maanden zwangerschap – gewoon op je buik kunt liggen. Daarna masseer ik je in zijligging en kunnen rug-, schouder- en beenspieren zich toch goed ontspannen. De plaatsen waar je tijdens een zwangerschap beter niet wordt gemasseerd, worden door mij gemeden. Duur: 60 of 90 minuten. Lees meer over de 3 fases van massage.
Je geest ontspant zich, alle drukke gedachtes verdwijnen naar de achtergrond en je lichaam voelt weer beter: soepeler, energieker en minder pijnlijk.
Ontspanningsmassage
Integrale massage
de Derde Vorm
Zwangerschapsmassage
Je geest ontspant zich, alle drukke gedachtes verdwijnen naar de achtergrond en je lichaam voelt weer beter: soepeler, energieker en minder pijnlijk.
Veranderingen Gedurende een zwangerschap verandert er veel. Je lichaam wordt groter en zwaarder en je moet een nieuwe manier vinden het in balans te houden. Organen komen in de verdrukking omdat het kind nu eenmaal niet alleen naar voren groeit, benen en rug gaan protesteren en slapen gaat vaak minder makkelijk. Op straat word je zomaar aangesproken en plotseling zitten wildvreemden met hun handen aan je buik. Dan zijn er nog de regeldingetjes, de zorgen over het vinden van een kinderdagverblijf, de naderende bevalling en of al dat extra gewicht wel weer verdwijnt… Uitgerust lichaam Een zwangerschapsperiode is doorgaans een geweldige tijd, waarin je trots op je lichaam kunt zijn dat zo sterk en gezond is dat er een nieuw mensje in kan groeien. Maar al die veranderingen kunnen ook voor stress zorgen, en voor verschillende vormen van lichamelijk ongemak. Ben je 3 maanden of meer zwanger dan kan een professionele massage je veel goed doen. Je geest ontspant zich en drukke gedachtes verdwijnen naar de achtergrond. Je lichaam voelt na afloop een stuk beter; soepeler, energieker en minder pijnlijk. Het voelt weer als jouw eigen lichaam. Speciale massagetafel Mijn massagetafel heeft aangepaste uitsparingen waardoor je tot circa 8 maanden zwangerschap gewoon op je buik kunt liggen. Daarna masseer ik je in zijligging en kunnen rug-, schouder- en beenspieren zich toch goed ontspannen. De plaatsen waar je tijdens een zwangerschap beter niet wordt gemasseerd, worden door mij gemeden. Duur: 60 of 90 minuten. Lees meer over de 3 fases van massage.