Zomerintensive 2023 M-Frankrijk
Een week voor jezelf, om buiten te zijn en naar binnen te keren. Een korte periode waarin je niet op je omgeving hoeft te reageren en je in stilte kunt blijven focussen op wat speelt in je leven. Geen groep, geen mensen om je heen: alle aandacht is voor jouzelf. De zomerintensives duren 5 dagen (exclusief de reisdagen) en zijn mogelijk in juli en augustus. De exacte data zijn in overleg. Tarief: € 625,00, exclusief verblijf.
! De zomerintensives zijn volgeboekt. Later dit jaar zijn deze weken nog vrij: 39 - 48 - 49 Stap uit je patroon – blijf in je bubbel Op het platteland van Frankrijk ben je ver weg van jouw gebruikelijke omgeving en activiteiten. Daardoor word je niet gestoord door verplichtingen die jou worden opgelegd of die jij jezelf oplegt in relatie tot anderen, en kun je volledig in eigen stilte verblijven. De kalmte van de natuur en de prikkelarme omgeving helpen je daarbij. Tijdens de intensive steek je binnen een korte tijd een forse hoeveelheid energie in jouw persoonlijke ontwikkeling en doe je veel nieuwe ervaringen op. Je wordt je bewust van wat in je leeft en leert gevoelens toe te laten die eerder verborgen bleven. Het nemen van rust en regelmatig tot stilstand komen zijn noodzakelijk bij de verwerking hiervan en het is belangrijk hieraan toe te geven. Voor sommigen kan dit laatste an sich al een leerproces zijn, en eenmaal weer thuis van grote toegevoegde waarde blijken. De intensive wordt gegeven op een vast dagdeel en op vijf aaneengesloten dagen. Hoe zien de sessies eruit? Hoewel hierop veel variaties mogelijk zijn bestaat een sessie doorgaans uit een verbaal deel (onderzoeken, vertellen, verklaren; dat wat woorden nodig heeft), een deel lichaamswerk (handelen, trillen, uitdrukken, aanvoelen; dat wat het lichaam weet, registreert en beweegt) en Integrale Massage (dat wat diep in het lichaam voelt.) In de massage integreer ik al naar behoefte andere vormen of bied deze separaat aan. Aanvullend werk ik met spanning ontladingsoefeningen, bio-energetische oefeningen of pas technieken toe ontleend aan gestalttherapie of haptotherapie. In voorkomende gevallen krijg je opdrachten in de vorm van oefeningen om inzicht te krijgen of te experimenteren met ander gedrag in sociale omgang. Tijdens een intensive worden 10 sessies Integrale Massage tot een compact geheel gesmeed en nemen we halverwege en aan het einde van de intensive tijd voor evaluatie. We maken dan ook afspraken over de nazorg en eventuele vervolgstappen. Lees voor meer informatie de pagina massagetherapie op deze site of neem contact op.
MASSAGE & MASSAGETHERAI E
L
Zomerintensive 2023 M-Frankrijk
Een week voor jezelf, om buiten te zijn en naar binnen te keren. Een korte periode waarin je niet op je omgeving hoeft te reageren en je in stilte kunt blijven focussen op wat speelt in je leven. Geen groep, geen mensen om je heen: alle aandacht is voor jouzelf. De zomerintensives duren 5 dagen (exclusief de reisdagen) en zijn mogelijk in juli en augustus. De exacte data zijn in overleg. Tarief: € 625,00, exclusief verblijf.
! De zomerintensives zijn volgeboekt. Later dit jaar zijn deze weken nog vrij: 39 - 48 - 49 Stap uit je patroon – blijf in je bubbel Op het platteland van Frankrijk ben je ver weg van jouw gebruikelijke omgeving en activiteiten. Daardoor word je niet gestoord door verplichtingen die jou worden opgelegd of die jij jezelf oplegt in relatie tot anderen, en kun je volledig in eigen stilte verblijven. De kalmte van de natuur en de prikkelarme omgeving helpen je daarbij. Tijdens de intensive steek je binnen een korte tijd een forse hoeveelheid energie in jouw persoonlijke ontwikkeling en doe je veel nieuwe ervaringen op. Je wordt je bewust van wat in je leeft en leert gevoelens toe te laten die eerder verborgen bleven. Het nemen van rust en regelmatig tot stilstand komen zijn noodzakelijk bij de verwerking hiervan en het is belangrijk hieraan toe te geven. Voor sommigen kan dit laatste an sich al een leerproces zijn, en eenmaal weer thuis van grote toegevoegde waarde blijken. De intensive wordt gegeven op een vast dagdeel en op vijf aaneengesloten dagen. Hoe zien de sessies eruit? Hoewel hierop veel variaties mogelijk zijn bestaat een sessie vaak uit een verbaal deel (onderzoeken, vertellen, verklaren; dat wat woorden nodig heeft), een deel lichaamswerk (handelen, trillen, uitdrukken, aanvoelen; dat wat het lichaam weet, registreert en beweegt) en Integrale Massage (dat wat diep in het lichaam voelt.) In de massage integreer ik al naar behoefte andere vormen of bied deze separaat aan. Aanvullend werk ik met spanning ontladingsoefeningen, bio-energetische oefeningen of pas technieken toe ontleend aan gestalttherapie of haptotherapie. In voorkomende gevallen krijg je opdrachten in de vorm van oefeningen om inzicht te krijgen of te experimenteren met ander gedrag in sociale omgang. Tijdens een intensive worden 10 sessies Integrale Massage tot een compact geheel gesmeed en nemen we halverwege en aan het einde van de intensive tijd voor evaluatie. We maken dan ook afspraken over de nazorg en eventuele vervolgstappen. Lees voor meer informatie de pagina massagetherapie op deze site of neem contact op.