Regelmatig verzuchten cliënten die ’s avonds zijn gemasseerd na afloop: Ik zou willen dat ik nu kon blijven liggen. Ik weet zeker dat ik de hele nacht zou kunnen slapen. In mijn praktijk ontbreekt die mogelijkheid, maar ik heb enkele karaktervolle locaties dichtbij Nijmegen gevonden waar dit wèl kan en je na een sessie in slaap mag vallen.
Ontspannen Slapen
Ontspannen Slapen De kracht van Ontspannen Slapen schuilt in de combinatie van massage en een geruststellende omgeving zonder verplichtingen. Thuis kan het moeilijk zijn je over te geven aan de slaap omdat een innerlijke alertheid dit in de weg staat, alsof een permanente stand-by modus niet off kan worden geschakeld. Of er is een relatie ontstaan tussen waken en waar je op dat moment bent, het bed bijvoorbeeld dat als het ware zegt: Kom erin maar zoals je inmiddels weet: slapen doe je hier niet. De massage ontspant en de omgeving voegt geen nieuwe indrukken toe, waardoor de mentale knop op uit wordt gezet. Deze combinatie van lichamelijke en geestelijke ontspanning laat de onrust verdwijnen. De spieren laten los en gedachten vervagen. Een goed begin van een gezonde nachtrust. Een deelnemer schrijft: De massage was heel fijn…..ongeveer een uur na jouw vertrek viel ik in slaap. Toen jij weg was, voelde ik pas echt hoe het voor me was om daar te zijn….. De volgende dag besloot ik iets moois van de ochtend te maken en te genieten van de mooie omgeving, de bijzondere plek, het verstillen en te laten komen wat er komt. Ik zou anderen aanraden een extra nacht te reserveren waardoor je meer afstand kunt nemen. De verstilling van zo’n mini-retraite werkt ‘s nachts door. Met een aanvullende verzekering voor alternatieve zorg wordt een slaapsessie door de meeste zorgverzekeraars voor maximaal de helft vergoed. Wanneer je niet eerder door mij bent gemasseerd maken we desgewenst eerst een afspraak voor een ontspanningsmassage in mijn praktijk in Nijmegen. Locatie Emmausklooster Velp NB of B&B Groesbeek Data in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid Tarief vanaf € 157,50 all in (vóór vergoeding) Optioneel halfpension, meerdere massagesessies, verlenging met 1 of 2 dagen Meer weten, overleggen: bel of stuur een mailtje
MASSAGE & MASSAGETHERAPI E
Ontspannen Slapen
Regelmatig verzuchten cliënten die ’s avonds zijn gemasseerd na afloop: Ik zou willen dat ik nu kon blijven liggen. Ik weet zeker dat ik de hele nacht zou kunnen slapen. In mijn praktijk ontbreekt die mogelijkheid, maar ik heb enkele karaktervolle locaties dichtbij Nijmegen gevonden waar dit wèl kan en je na een sessie in slaap mag vallen.
Ontspannen slapen De kracht van Ontspannen Slapen schuilt in de combinatie van massage en een geruststellende omgeving zonder verplichtingen. Thuis kan het moeilijk zijn je over te geven aan de slaap omdat een innerlijke alertheid dit in de weg staat, alsof een permanente stand-by modus niet off kan worden geschakeld. Of er is een relatie ontstaan tussen waken en waar je op dat moment bent, het bed bijvoorbeeld dat als het ware zegt: Kom erin maar zoals je inmiddels weet: slapen doe je hier niet. De massage ontspant en de omgeving voegt geen nieuwe indrukken toe, waardoor de mentale knop op uit wordt gezet. Deze combinatie van lichamelijke en geestelijke ontspanning laat de onrust verdwijnen. De spieren laten los en gedachten vervagen. Een goed begin van een gezonde nachtrust. Een deelnemer schrijft: De massage was heel fijn…..ongeveer een uur na jouw vertrek viel ik in slaap. Toen jij weg was, voelde ik pas echt hoe het voor me was om daar te zijn….. De volgende dag besloot ik iets moois van de ochtend te maken en te genieten van de mooie omgeving, de bijzondere plek, het verstillen en te laten komen wat er komt. Ik zou anderen aanraden een extra nacht te reserveren waardoor je meer afstand kunt nemen. De verstilling van zo’n mini-retraite werkt ‘s nachts door. Met een aanvullende verzekering voor alternatieve zorg wordt een slaapsessie door de meeste zorgverzekeraars voor maximaal de helft vergoed. Wanneer je niet eerder door mij bent gemasseerd maken we desgewenst eerst een afspraak voor een ontspanningsmassage in mijn praktijk in Nijmegen.
Locaties Emmausklooster Velp NB, B&B Groesbeek Data in overleg, afhankelijk van beschikbaarheid Tarief vanaf € 157,50 all in (vóór vergoeding) Optioneel halfpension, meerdere massagesessies, verlenging met 1 of 2 dagen Meer weten, overleggen: bel of stuur een mailtje