Huisregels
Om mijn dagen ontspannen te houden ben ik niet permanent online. Je mag de volgende werkdag een reactie op jouw app of e-mail verwachten. (Voor een laste minute kun je een sms’je proberen.) Wanneer je reserveert via mijn online agenda ontvang je een automatische bevestiging. Mijn telefoon staat uit wanneer ik onderweg ben of aan het werk.
Gedragscode en aansprakelijkheid Om jouw privacy te waarborgen verlaat ik even de ruimte wanneer jij je omkleedt en volg ik een hand- doekenprotocol. Ik heb een geheimhoudingsplicht en houd me aan een beroepscode. Je mag van mij ver- wachten dat ik je op respectvolle en integere wijze behandel. Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en bij de GAT (Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten) voor navolging van de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen in de Zorg). Voor mijn activiteiten is een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten.
Een behandeling vindt uitsluitend plaats op afspraak. Deze kan tot 24 uur van tevoren worden verzet of afgezegd. Voor niet tijdig afgezegde afspraken en bij niet-op-komen-dagen geldt dat een behandeling volledig in rekening wordt gebracht. De AVG (Algemene Verordening Gegevensbe- scherming) verplicht klant en zorgverlener een behandelovereenkomst te ondertekenen. Deze overeenkomst kun je hier downloaden. De behandelingen dragen geen seksueel karakter.
MASSAGE & MASSAGETHERAPI E
Huisregels
:
Om mijn dagen ontspannen te houden ben ik niet permanent online. Je mag de volgende werkdag een reactie op jouw e-mail of app verwachten. (Voor een laste minute kun je een sms’je proberen.) Wanneer je reserveert via mijn online agenda ontvang je een automatische een bevestiging. Mijn telefoon staat uit wanneer ik onderweg ben of aan het werk. Gedragscode en aansprakelijkheid Om jouw privacy te waarborgen verlaat ik even de ruimte wanneer jij je omkleedt en volg ik een handdoekenprotocol. Ik heb een geheimhoudings- plicht en houd me aan een beroepscode. Je mag van mij verwachten dat ik je op respectvolle en integere wijze behandel. Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en bij de GAT (Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten) voor navolging van de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen in de Zorg). Voor mijn activiteiten is een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten.
De AVG (Algemene Verordening Gegevens- bescherming) verplicht klant en zorgverlener een behandelovereenkomst te ondertekenen. Deze overeenkomst kun je hier downloaden . Een behandeling vindt uitsluitend plaats op afspraak. Deze kan tot 24 uur van tevoren worden verzet of afgezegd. Voor niet tijdig afgezegde afspraken en bij niet-op-komen-dagen geldt dat een behandeling volledig in rekening wordt gebracht. De massages dragen geen seksueel karakter.