Frankrijk
Pelgrimage, begeleiding bij pelgrimage, wandelcoaching Ik ken geen betere methode om te verstillen en tot rust te komen dan met een rugzak op mijn schouders een route te volgen die over bospaden en smalle landweggetjes tussen de weilanden voert. Soms help ik anderen even op weg of loop ik langer mee.
Sinds 2016 pendel ik op zeer frequente basis tussen midden-Frankrijk en Nederland. In Frankrijk staat mijn huis en in beide landen heb ik een praktijk. De informatie op deze site heeft betrekking op mijn Praktijk voor Ontspanning in Nijmegen, met uitzondering van deze pagina Frankrijk en de onderliggende pagina’s. Je herkent ze aan de Franse vlag.
Intensive Frankrijk Wanneer de noodzaak er is om stappen te zetten, als je de behoefte om te begrijpen, te veranderen, om aan - of juist af te leren. Als je de stilte in jezelf wilt vinden. Welkom in Frankrijk.
Intensive/ individuele retraite
Lege pagina Heb je suggesties of wensen ten aanzien van mijn begeleiding in Frankrijk? Laat het me weten.
Pelgrimage
In mijn praktijk in Nederland is met name sprake van doorgaande processen. Cliënten volgen een traject op therapeutische basis, laten zich door mij coachen of komen één of twee keer in de maand voor een ontspanningsmassage. In Frankrijk bood ik tot voor kort alleen ontspanningsmassage aan. Voortaan kunnen Nederlandssprekenden die in de omgeving van mijn praktijk in Frankrijk wonen ook terecht voor coaching en trajecten op therapeutische basis. Nieuw is ook de begeleiding bij pelgrimage en de intensive: een intensief, gecomprimeerd traject Integrale Massage gedurende een verblijf van 1 week in Frankrijk.
I n formatie over mijn praktijk in Frankrijk Adres, tarieven, ontspanningsmassage: hier vind je het. Voor Nederlandssprekenden die in de omgeving wonen is dezelfde begeleiding op therapeutische basis mogelijk als in mijn praktijk in Nijmegen.
Cabinet de massage Tiercet
MASSAGE & MASSAGETHERAI E
Frankrijk
Sinds 2016 pendel ik op zeer frequente basis tussen midden-Frankrijk en Nederland. In Frankrijk staat mijn huis en in beide landen heb ik een praktijk. De informatie op deze site heeft betrekking op mijn Praktijk voor Ontspanning in Nijmegen, met uitzondering van deze pagina Frankrijk en de onderliggende pagina’s. Je herkent ze aan de Franse vlag. In mijn praktijk in Nederland is met name sprake van doorgaande processen. Cliënten volgen een traject op therapeutische basis, laten zich door mij coachen of komen één of twee keer in de maand voor een ontspanningsmassage. In Frankrijk bood ik tot voor kort alleen ontspanningsmassage aan. Voortaan kunnen Nederlandssprekenden die in de omgeving van mijn praktijk in Frankrijk wonen ook terecht voor coaching en trajecten op therapeutische basis. Nieuw is ook de begeleiding bij pelgrimage en de intensive: een intensief, gecomprimeerd traject Integrale Massage gedurende een verblijf van 1 week in Frankrijk.
Wanneer de noodzaak er is om stappen te zetten, als je de behoefte om te begrijpen, te veranderen, om aan - of juist af te leren. Als je de stilte in jezelf wilt vinden. Ik ken geen betere methode om te verstillen en tot rust te komen dan met een rugzak op mijn schouders een route te volgen die over bospaden en smalle landweggetjes tussen de weilanden voert. Soms help ik anderen even op weg of loop ik langer mee. Adres, tarieven, ontspanningsmassage: hier vind je het. Voor Nederlands- sprekenden die in de omgeving wonen of verblijven is dezelfde begeleiding op therapeutische basis mogelijk als in mijn praktijk in Nijmegen. Heb je suggesties of wensen ten aanzien van mijn begeleiding in Frankrijk? Laat het me weten.
Intensive/ individuele retraite
Pelgrimage
Cabinet de massage Tiercet
Lege pagina