Voordat er een echte verandering kan plaatsvinden, moet het lichaam leren dat het gevaar geweken is en dat het mag leven in de realiteit van het heden. Prof. dr. Bessel van der Kolk in Traumasporen
De Derde Vorm raakt wat verwerkt en geheeld moet worden. Het is bedoeld voor mensen die moeite hebben met lichamelijk contact of dit om uiteenlopende redenen uit de weg gaan.
de Derde Vorm
Methode De Derde Vorm is een subtiel en intuïtief gegeven massagetherapie, volledig afgestemd op de persoon. Het is een combinatie van energetische massage, persoonlijke coaching en ontspanningsmassage. De toegepaste technieken zijn geruststellend van aard en nodigen je uit je open te stellen en in ontspanning aanraking toe te laten. Tijdens de massage blijven we mondeling in contact. Ik begeleid je stap voor stap in jouw proces; in jouw tempo en binnen de grenzen die jouw veiligheid waarborgen. Kennismaking De intake is bedoeld om de hulpvraag te inventariseren en om te beoordelen of we ons prettig bij elkaar voelen. De kennismaking bestaat uit gesprek, oefeningen uit de haptonomie en eventueel massage (al dan niet gekleed.) De sessies worden gegeven in een traject van 10 en in sommige gevallen 5 behandelingen, waarin aandacht wordt besteed aan het samenspel van lichamelijke en psychische klachten in enkelvoudige en lichte tot matige vorm. Wanneer tijdens de intake blijkt dat er sprake is van complexe, langdurige of ernstige problematiek, zal ik je niet in behandeling nemen en je doorverwijzen. Je komt voor de Derde Vorm in aanmerking wanneer je: - wilt oefenen met (opnieuw) aangeraakt worden - geen contact met je lichaam kunt maken of je er niet in thuis voelt - de relatie met jouw lichaam na een traumatische ervaring is veranderd, of nooit is geworden zoals bedoeld - of omdat je bijvoorbeeld een hekel aan je lichaam hebt en het liefdevoller wilt leren waarderen. Wachtlijst Voor wie alleen in de avonduren kan is er momenteel een wachtlijst voor de therapeutische trajecten. De wachttijd na kennismaking bedraagt ongeveer anderhalve maand. De Derde Vorm is een alternatieve geneeswijze en komt bij de meeste zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking. Neem contact op voor een recent overzicht of wanneer je andere vragen hebt.
Integrale massage
Ontspanningsmassage
Zwangerschapsmassage
MASSAGE & MASSAGETHERAI E
De Derde Vorm
De Derde Vorm raakt wat verwerkt en geheeld moet worden. Het is bedoeld voor mensen die moeite hebben met lichamelijk contact of dit om uiteenlopende redenen uit de weg gaan.
Methode De Derde Vorm is een subtiel en intuïtief gegeven massagetherapie, volledig afgestemd op de persoon. Het is een combinatie van energetische massage, persoonlijke coaching en ontspanningsmassage. De toegepaste technieken zijn geruststellend van aard en nodigen je uit je open te stellen en in ontspanning aanraking toe te laten. Tijdens de massage blijven we mondeling in contact. Ik begeleid je stap voor stap in jouw proces; in jouw tempo en binnen de grenzen die jouw veiligheid waarborgen. Kennismaking De intake is bedoeld om de hulpvraag te inventarise- ren en om te beoordelen of we ons prettig bij elkaar voelen. De kennismaking bestaat uit gesprek, oefeningen uit de haptonomie en eventueel massage (al dan niet gekleed.) De sessies worden gegeven in een traject van 10 en in sommige gevallen 5 behandelingen, waarin aandacht wordt besteed aan het samenspel van lichamelijke en psychische klachten in enkelvoudige en lichte tot matige vorm.. Wanneer tijdens de intake blijkt dat er sprake is van complexe, langdurige of ernstige problematiek, zal ik je niet in behandeling nemen en je doorverwijzen.
Je komt voor de Derde Vorm in aanmerking wanneer je: - wilt oefenen met (opnieuw) aangeraakt worden - geen contact met je lichaam kunt maken of je er niet in thuis voelt - de relatie met jouw lichaam na een traumatische ervaring is veranderd, of nooit is geworden zoals bedoeld - of omdat je bijvoorbeeld een hekel aan je lichaam hebt en het liefdevoller wilt leren waarderen. Wachtlijst Voor wie alleen in de avonduren kan is er momenteel een wachtlijst voor de therapeutische trajecten. De wachttijd na kennismaking bedraagt ongeveer anderhalve maand. De Derde Vorm is een alternatieve geneeswijze en komt bij de meeste zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking. Neem contact op voor een recent overzicht of wanneer je andere vragen hebt.