Doe voordat je op een afspraak komt eerst de gezondheidscheck. Wanneer je op één van onderstaande vragen met JA antwoord mag je niet naar de afspraak komen. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden. - Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, plotseling smaak- of geurverlies, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)? - Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten? - Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld? - Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had? - Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld? Ik pas in mijn praktijk onderstaande richtlijnen van het RIVM toe: - Het dragen van een mondkapje is voor geen van beiden verplicht - Geef bij het reserveren aan wanneer je liever wel hebt dat ik een mondkapje draag. Dit is geen enkel probleem - Maak bij voorkeur geen gebruik van de zitjes in de wachtruimte of de toiletten in het pand. Zij worden niet na ieder bezoek gereinigd. Op iedere verdieping is desinfecterende gel beschikbaar - We schudden geen handen - Na binnenkomst hang je je jas aan de kapstok en desinfecteren we beiden onze handen - We houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. De stoelen in het zitje staan ruim voldoende uit elkaar - Wanneer je wilt wordt een massage beperkt tot de achterzijde van het lichaam - Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van wegwerphoesjes en ander eenmalig te gebruiken materiaal - De ruimte wordt permanent geventileerd Tussen twee afspraken in: - Worden gebruikte materialen vernieuwd of verschoond - Reinig ik water- en theekan, glazen, deurknoppen en andere ‘contactpunten’ - Besteed ik extra aandacht aan mijn persoonlijke hygiëne Voor reserveren geldt: - Je kunt op de gebruikelijke wijze een sessie inplannen via mijn online agenda Heb je niet eerder op deze manier een afspraak gemaakt of doe je het liever in overleg, laat me dat dan weten - Geef een eventuele annulering zo spoedig mogelijk door. Zonder bericht wordt de behandeling in rekening gebracht - Heb je daarvoor de mogelijkheid, reserveer dan bij voorkeur overdag Schroom niet per e-mail contact op te nemen wanneer je behoefte hebt aan meer informatie.
Coronavirus
Mijn praktijk is geopend. Wanneer we ons houden aan de maatregelen genoemd op deze pagina is voor beiden een veilig contact gewaarborgd.
MASSAGE & MASSAGETHERAPI E
Coronavirus
Mijn praktijk is geopend. Wanneer we ons houden aan de maatregelen genoemd op deze pagina is voor beiden een veilig contact gewaarborgd. Doe voordat je op een afspraak komt eerst de gezondheidscheck. Wanneer je op één van onderstaande vragen met JA antwoord mag je niet naar de afspraak komen. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, plotseling smaak- of geurverlies, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)? Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten? Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld? Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had? Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld? Ik pas in mijn praktijk onderstaande richtlijnen van het RIVM toe: Het dragen van een mondkapje is voor geen van beiden verplicht. Geef bij het reserveren aan wanneer je liever wel hebt dat ik een mondkapje draag. Dit is geen enkel probleem. Maak bij voorkeur geen gebruik van de zitjes in de wachtruimte of de toiletten in het pand. Zij worden niet na ieder bezoek gereinigd. Op iedere verdieping is desinfecterende gel beschikbaar. We schudden geen handen. Na binnenkomst hang je je jas aan de kapstok en desinfecteren we beiden onze handen. We houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. De stoelen in het zitje staan ruim voldoende uit elkaar. Wanneer je wilt wordt een massage beperkt tot de achterzijde van het lichaam. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van wegwerphoesjes en ander eenmalig te gebruiken materiaal. De ruimte wordt permanent geventileerd. Tussen twee afspraken in: Worden gebruikte materialen vernieuwd of verschoond. Reinig ik water- en theekan, glazen, deurknoppen en andere ‘contactpunten’. Besteed ik extra aandacht aan mijn persoonlijke hygiëne. Voor reserveren geldt: Je kunt op de gebruikelijke wijze een sessie inplannen via mijn online agenda. Heb je niet eerder op deze manier een afspraak gemaakt of doe je het liever in overleg, laat me dat dan weten. Geef een eventuele annulering zo spoedig mogelijk door. Zonder bericht wordt de behandeling in rekening gebracht Heb je daarvoor de mogelijkheid, reserveer dan bij voorkeur overdag. Schroom niet per e-mail contact op te nemen wanneer je behoefte hebt aan meer informatie.