Massage Ik heb opleidingen gevolgd bij Human Touch in Nijmegen (1992), Biopulse in Avignon (Frankrijk, 2015) en Positive Touch in Arnhem (2017.) Om de zorg die ik bied zo toegankelijk mogelijk te maken heb ik bij het Civas de opleiding Medische Basiskennis/Plato gevolgd (2018.) Mijn behandelingen komen bij een groot deel van de zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking. Door nascholing, het volgen van workshops, uitwisseling met collega’s en deelname aan intervisiegroepen blijf ik in ontwikkeling. De komende jaren verdiep ik me in traumaverwerking door middel van aanraking, massage en pulsing. Coaching Na mijn opleiding Sociale Dienstverlening ben ik in 2010 afgestudeerd als transformationeel coach & trainer bij Wagner Group Orbis. In juni 2018 eindigde mijn driejarige opleiding aan het ITIP, de ‘School voor Leven en Werk.’ Dankzij deze opleidingen, waarin veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling en energetisch lichaamswerk, heb ik geleerd vanuit bezieling en vertrouwen mijn huidige werk invulling en verdieping te geven. Sinds 2016 heb ik in Nijmegen een praktijkruimte in de wijk Lindenholt. Op donderdagavond en zaterdagmiddag kun je terecht in Centrum Cordium in Bottendaal. Ga voor het maken van een afspraak naar mijn online agenda. Wil je eerst langskomen, kijken met wie je te maken hebt en dan pas een besluit nemen? Geen probleem. Gebruik dan niet mijn online agenda maar bel me of stuur een mailtje.
In het boeddhisme kom je vaak het begrip Metta tegen. Deze levenshouding is vergelijkbaar met “zoals je tevreden kijkt naar een spelend kind.” Het is de wijze waarop ik mijn werk verricht: met liefdevolle aandacht.
Arno van Haren massagetherapeut
Er zijn meer overeenkomsten tussen hoe ik in het leven sta en mijn manier van werken. Wanneer je zelf gestalte geeft aan je werk kan dat haast niet anders. Dit ‘zelf gestalte geven’ is belangrijk voor me. Wat waarde van zichzelf heeft – de intrinsieke waarde – krijgt dan ruimte. Samen met mijn opleidingen en opgedane ervaring kan ik hierdoor zowel verbaal als in handeling op mijn intuïtie vertrouwen: ‘niets is helemaal zeker maar wanneer ik dit gevoel volg dan is het goed.’
Door deze zorgvuldige afstemming en ontvankelijke werkhouding maak ik het je makkelijker je open te stellen, weerstanden te laten varen en daarmee ontspanning toe te laten. Je kunt bij me terecht voor klachten met een lichamelijke, mentale of emotionele achtergrond of een combinatie daarvan.
MASSAGE & MASSAGETHERAPI E
Arno van Haren massagetherapeut
In het boeddhisme kom je vaak het begrip Metta tegen. Deze levenshouding is vergelijkbaar met “zoals je tevreden kijkt naar een spelend kind.” Het is de wijze waarop ik mijn werk verricht: met liefdevolle aandacht.
Er zijn meer overeenkomsten tussen hoe ik in het leven sta en mijn manier van werken. Wanneer je zelf gestalte geeft aan je werk kan dat haast niet anders. Dit ‘zelf gestalte geven’ is belangrijk voor me. Wat waarde van zichzelf heeft - de intrinsieke waarde - krijgt dan ruimte. Samen met mijn opleidingen en opgedane ervaring kan ik hierdoor zowel verbaal als in handeling op mijn intuïtie vertrouwen: ‘niets is helemaal zeker maar wanneer ik dit gevoel volg dan is het goed.’ Door deze zorgvuldige afstemming en ontvankelijke werkhouding maak ik het je makkelijker je open te stellen, weerstanden te laten varen en daarmee ontspanning toe te laten. Je kunt bij me terecht voor klachten met een licha- melijke, mentale of emotionele achtergrond of een combinatie daarvan.
Massage Ik heb opleidingen gevolgd bij Human Touch in Nijmegen (1992), Biopulse in Avignon (Frankrijk, 2015) en Positive Touch in Arnhem (2017.) Om de zorg die ik bied zo toegankelijk mogelijk te maken heb ik bij het Civas de opleiding Medische Basis- kennis/Plato gevolgd (2018.) Mijn behandelingen komen bij een groot deel van de zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking. Door nascholing, het volgen van workshops, uitwis- seling met collega’s en deelname aan intervisie- groepen blijf ik in ontwikkeling. De komende jaren verdiep ik me in traumaverwerking door middel van aanraking, massage en pulsing. Coaching Na mijn opleiding Sociale Dienstverlening ben ik in 2010 afgestudeerd als transformationeel coach & trainer bij Wagner Group Orbis. In juni 2018 eindig- de mijn driejarige opleiding aan het ITIP, de ‘School voor Leven en Werk.’ Dankzij deze opleidingen, waarin veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling en energetisch lichaamswerk, heb ik geleerd vanuit bezieling en vertrouwen mijn huidige werk invulling en verdieping te geven. Sinds 2016 heb ik in Nijmegen een praktijkruimte in de wijk Lindenholt. Op donderdagavond en zaterdagmiddag kun je terecht in Centrum Cordium in Bottendaal. Ga voor het maken van een afspraak naar mijn online agenda. Wil je eerst langskomen, kijken met wie je te maken hebt en dan pas een besluit nemen? Geen probleem. Gebruik dan niet mijn online agenda maar bel me of stuur een mailtje.