Buiten mijn praktijk begeleid ik op enkele locaties dichtbij Nijmegen activiteiten op individuele basis die een bijdrage kunnen leveren aan jouw rust en ontspanning. Ik verzorg hiervoor het raamwerk. De indeling bepalen we samen en is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Je kunt het maatwerk ook volledig aan mij overlaten. Afhankelijk van de polisvoorwaarden worden de kosten voor maximaal de helft vergoed door de zorgverzekeraar.
Maatwerk
Ontspannen slapen Regelmatig verzuchten cliënten die ’s avonds zijn gemasseerd na afloop: Ik zou willen dat ik nu kon blijven liggen. Ik weet zeker dat ik de hele nacht zou kunnen slapen. In mijn praktijk ontbreekt die mogelijkheid, maar ik heb enkele karaktervolle locaties dichtbij Nijmegen gevonden waar dit wèl kan en je na een sessie in slaap mag vallen. Een slaapsessie ziet er zo uit: Je arriveert aan het begin van de avond, neemt afstand van je dagelijkse leven door een rondje in de natuur te lopen, wat te mijmeren of even niets te doen, en maakt je alvast klaar voor de nacht. Vervolgens word je op jouw eigen kamer gemasseerd, heel rustig en met de focus op verstilling. Langzaam zak je weg in jouw bewustzijn, zonder iets te hoeven doen of je nog te moeten verplaatsen. Terwijl ik na afloop zachtjes de deur achter me dichttrek schuif jij tussen de lakens om zonder onderbreking door te slapen tot de volgende ochtend. Als je in het klooster verblijft ben je welkom om voorafgaand aan het ontbijt deel te nemen aan de meditatie in de kapel. Na het ontbijt ga je weer uitgerust verder. Wanneer je bent verzekerd voor alternatieve zorg wordt deze slaapsessie door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. Ben je niet eerder door mij gemasseerd, dan is het verstandig eerst een keer in mijn praktijk langs te komen. Locaties B & B Groesbeek of Emmausklooster Velp NB Aankomst ‘s avonds, vertrek de volgende ochtend Datum in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid Prijs € 155,00 - € 180,00 all in (zonder vergoeding) Optioneel avondmaaltijd bij aankomst, verlenging met 1 of 2 dagen Meer weten, overleggen: stuur een mailtje
In voorbereiding: mini-retraite
MASSAGE & MASSAGETHERAPI E
Maatwerk
Buiten mijn praktijk begeleid ik op enkele locaties dichtbij Nijmegen activiteiten die op individuele basis een bijdrage kunnen leveren aan jouw rust en ontspanning. Ik verzorg hiervoor het raamwerk. De indeling bepalen we samen en is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Je kunt het maatwerk ook volledig aan mij overlaten. Afhankelijk van de polisvoorwaarden worden de kosten voor maximaal de helft vergoed door de zorgverzekeraar.
Ontspannen slapen Regelmatig verzuchten cliënten die ’s avonds zijn gemasseerd na afloop: Ik zou willen dat ik nu kon blijven liggen. Ik weet zeker dat ik de hele nacht zou kunnen slapen. In mijn praktijk ontbreekt die mogelijkheid, maar ik heb enkele karaktervolle locaties dichtbij Nijmegen gevonden waar dit wèl kan en je na een sessie in slaap mag vallen. Een slaapsessie ziet er zo uit: Je arriveert aan het begin van de avond, neemt afstand van je dagelijkse leven door een rondje in de natuur te lopen, wat te mijmeren of even niets te doen, en maakt je alvast klaar voor de nacht. Vervolgens word je op jouw eigen kamer gemasseerd, heel rustig en met de focus op verstilling. Langzaam zak je weg in jouw bewustzijn, zonder iets te hoeven doen of je nog te moeten verplaatsen. Terwijl ik na afloop zachtjes de deur achter me dichttrek schuif jij tussen de lakens om zonder onderbreking door te slapen tot de volgende ochtend. Als je in het klooster verblijft ben je welkom om voorafgaand aan het ontbijt deel te nemen aan de meditatie in de kapel. Na het ontbijt ga je weer uitgerust verder. Wanneer je bent verzekerd voor alternatieve zorg wordt deze slaapsessie door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. Ben je niet eerder door mij gemasseerd, dan is het verstandig eerst een keer in mijn praktijk langs te komen.
Locaties B&B Groesbeek, Emmausklooster Velp NB Aankomst ‘s avonds, vertrek de volgende ochtend Datum in overleg, afhankelijk van beschikbaarheid Prijs € 155,00 - € 180,00 all in (voor vergoeding) Optioneel avondmaaltijd bij aankomst, verlenging met 1 of 2 dagen Meer weten, overleggen: stuur een mailtje
In voorbereiding: mini-retraite